keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Suuren suuri ongelma...

Kutsujemme postittaminen lähestyy huimaa vauhtia, eli ne pitäisi lähettää ensi viikolla. Puolet kutsuista on vielä tekemättä joten ainakin tiedän mitä tulen tekemään ensi viikonloppuna...Postittamiseen liittyen olenkin törmännyt todella suuren suureen ongelmaan, eli minkälaiset postimerkit kutsuissa tulisi olla. Aika hurja ongelma, eikö?

Koska joulupostimerkit ovat nyt tulleet myyntiin ja ne ovat tavallisia 2. luokan postimerkkejä vähän halvempia niin olinkin ajatellut ostaa niitä. Mutta, nyt tulinkin sitten toisiin ajatuksiin, onko pöljää laittaa hääkutsut joulumerkeillä? Vai, onko niin ettei kukaan muu edes mieti asiaa paitsi minä? Hmmmm...

No, niin tai näin niin tässä omat suosikkini sekä tämän vuoden joulumerkki:




Kaikki kuvat täältä.

5 kommenttia:

  1. Talvihäät ja joulunaikaan lähetetty kutsu, hyödynnä ihmeessä halvemmat merkit, saat samaan kuoreen vielä tarpeen vaatiessa nakattua sen joulukortinkin ;)

    VastaaPoista
  2. Luulen että tulen pitäytymään alkuperäisessä suunnitelmassa ja valitsen nuo joulumerkit. Ei se niin suuri säästö ole mutta säästö joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
  3. Eikö joulumerkkien "ongelma" ole se, että ne pitää lähettää siinä punaisessa kuoressa, jotta 0,55 euroa riittää postimaksuksi? Ja punainen kuori on käytössä joulukuun alusta? Voi olla, että olen ihan väärässä, mutta ajattelin vain mainita ettei käy köpelösti..:)

    VastaaPoista
  4. Kaksi huurteista ruusunmarjaa-postimerkki voisi kuvata talvihäiden morsiusparia, mutta joulumerkit toimivat ihan yhtä hyvin. :) Ja säästetyillä rahoilla voi sitten ostaa jotain muuta kivaa pientä. Eikä joulumerkeillä lähettämiseen tarvita punaista kuorta. Kuori vain helpottaa postintyöntekijöiden hommaa.

    VastaaPoista
  5. Pitää varmaankin vielä varmistaa postista että miten noi joulumerkit käytännössä toimivat. Tosiaan muistelisin myös että sitä punaista kuorta ei tarvita mutta sellainen tuli vielä mieleen että lähteeköhän joulumerkillä lähetetyt kirjeet saman tien vai lähetetäänkö ne vasta myöhemmin. Ilmoittelen sitten kunhan saan kysyttyä asiaa postista :)

    VastaaPoista