tiistai 22. marraskuuta 2011

Nyt ne lähti!

Kutsut on lopultakin saatu matkaan enkä voi muuta sanoa kuin että johan oli homma! Askartelun lisäksi kun piti kirjoittaa ja tulostaa infokirjeet sekä metsästää osoitteita joita meillä ei ollut ennestään. Ja viimeisenä tehtävänä kirjoitimme vielä kaikki osoitteet ylös kun niitähän taas tarvitaan kun tulee kiitoskorttien vuoro. Postimerkeiksi valitsimme sitten nuo Ruusunmarja-merkit sillä ne sopivat parhaiten kirjekuoren muutenkin talviseen tunnelmaan. Kiitos Sipulille vinkistä :)

Jotenkin hassu fiilis nyt kun kutsut on postissa, tuntuu niin lopulliselta. Nyt ei enää voi muuttaa mieltään vaan eteenpäin mennään ja täysillä!


5 kommenttia:

  1. Meillä on sama postimerkki ja mietin, että painoiko teidän kutsut alle 50 g? Mulla pitää melkein punnita se, että uskallan postittaa yhdellä merkillä kutsut. Hirvee homma noissa kyllä on :)

    VastaaPoista
  2. Ei tullut edes mieleen punnita noita kutsuja ennen kun mainitsit asiasta! Mutta onneksi täällä kotona oli vielä pari kutsua joten punnitsin ne saman tien eikä painanut kuin 25g, siis koko hela hoito. Mutta meidän kutsuissahan ei ollut mitään nauhaa tai muuta vastaavaa, semmosethan tietty heti lisää sitä painoa. Kannattaa kyllä varmaan punnita ettei tule ikäviä yllätyksiä. Ja siis punnita ennen kun valtaosa kutsuista on jo postissa ;)

    VastaaPoista
  3. Teidän kutsut näytti kauniilta aiemmassa postauksessa! Miten ne on tehty? Itse kaipailisin ideoita, ensi kuun aikana pitää saada omat kutsut tehtyä :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Caramels! Eli niissä on pohjalla vaaleanharmaa pahvi ja se itse kutsuteksti on printattu läpikuultavalle metallinhohtoiselle paperille. Kuviot on tehty leimasimella ja kolmella erivärisellä leimasinmusteella. Kaikki tarvikkeet on hankittu Sinellistä.

    Tajusin noiden leimasimien olemassaolon pari vuotta sitten ja olen aivan hurahtanut niihin. Niitä löytyy vaikka mitä erilaisia ja ovat todella helppo käyttää, varsinkin nuo akryylilemasimet. Suosittelen että tutkit esim Sinellin valikoimaa tai surffaile netissä osoitteeseen www.eksuccessbrands.com. Kyllä se oma idea vielä muotoutuu :)

    VastaaPoista