keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ihanaiset

Olen aikamoinen kenkähullu joten hääkenkien valinta ei ollutkaan ihan helppo juttu. En halunnut "perinteisiä" hääkenkiä sillä ne ovat mielestäni usein aika ruman mallisia eikä niille oikein ole käyttöä enää häiden jälkeen. Joten viime viikolla aloin koluamaan Helsingin keskustan kenkäliikkeitä läpi. Meinasin jo vaipua epätoivoon kun tuntui etten löydä mitään sopivaa. Ja tilannetta ei helpottanut ollenkaan se että äitini kielsi ostamasta mustia kenkiä. Helpommin sanottu kuin tehty tähän aikaan vuodesta...

Mutta Kenkäfriikistä ne omat kengät sitten lopultakin löytyi. En voi muuta kuin kiittää Kenkäfriikin mahtavaa myyjää, todella erinomaista palvelua. Kengät ovat siis Pura Lopez -merkkiset ja maksoivat noin 200 euroa. Matalat korot halusin koska olen aika pitkä ja hääpukuni on tällä hetkellä juuri oikean mittainen, nyt ei sitä tarvitse lähteä pituudesta muokkaamaan. Ja onhan ne vaan niin kauniit!





5 kommenttia:

  1. Jess, mamma godkänner dessa skor. Snygga!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kengät ja kiva blogi sinulla! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, olen kyllä ihan samaa mieltä että ihanat on! Pura Lopezilla muutenkin kauniita malleja mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun löydän heiltä matalalla korolla olevat kengät.

    Och bra att mamma också godkänner ;)

    VastaaPoista
  4. D gör din svägerska också. Ursnygga!

    VastaaPoista