tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pussukka ja muita löytöjä

Koska matkaseuraani kuului tällä kertaa hyvin innokkaita shoppailijoita niin iso osa ajasta meni kaupoissa kiertelyyn. Monessa kaupassa oli tietenkin alennusmyynnit aivan kuten täälläkin mutta ikävä kyllä alehyllyt olivat jo aika tyhjinä. Matkaseuraltani kuulinkin että moni liikkeistä myy aletuotteet suoraan puoleen hintaan joten paikalla kannattaisi olla heti kun alet alkavat.

Mutta tästä huolimatta tein kuitenkin muutaman oikein hyvän löydön. Mulberryn liikkeestä löysin pienen meikkipussukan sekä nahkavyön. Pussukka on juuri oikean kokoinen pidettäväksi käsilaukussa. Itselläni kun laukun pohjalla usein pyörii kaikenlaista pikkusälää huulirasvasta pampuloihin joten nyt saan nämä kerättyä samaan paikkaan.

Toinen hyvä löytö oli tanskalaisen Finnsdottir Ceramic Design keraamiset korvakorut. Tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus ja tykästyin kovin heidän tuotteisiinsa. Lisätietoja merkistä löytyy heidän kotisivuiltaan. Heidän valikoimissaan on kaikkea maljakoista koruihin. Seuraavalla kerran kun käyn Köpiksessä niin käyn aivan taatusti tutustumassa heidän valikoimiinsa tarkemmin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti