tiistai 3. heinäkuuta 2012

Let the sun shine

Nyt saa aurinko paistaa sillä ostin elämäni ensimmäiset Reiskat. Malli on nimeltään Erika ja muistaakseni se on tämän kesän uutuuksia. Tykkään erityisesti tuosta kehyksen väristä sekä lasien keveydestä. Lasien mukana tuli oikeasti musta kotelo mutta teimme mieheni kanssa vaihtarin ja sain tilalle tämän päheen oranssin kotelon. On ne vaan niin hienot!

Ja koska ulkona on niin valoisaa kuviin pääsi näköjään mukaan sekä valokuvaajan kädet että kissa. Niin, ja vähän keittiötäkin :D




5 kommenttia:

  1. Oi onpa ne kivat! Paljonko nämä maksoivat? Sopis varmaan itsellenikin, kun tykkään Ray Baneista, mutta en ole löytänyt itselleni vielä ominta mallia.. Nämä näyttää just hienoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin kivat! Itse ihastuin heti kun sain ne päähäni. Niissä on vähän sellaista menneen ajan tyylikkyyttä :)

      Ostin ne Kampin Synsam liikkeestä ja hinta taisi olla 120-130 euroa. Sain niistä 15% alennusta joten normihinta taitaa olla siinä 150 paikkeilla.

      Poista
    2. Kiitos vielä hirmuisesti tästä vinkistä! Pääsin tänään niitä sovittamaan kotipaikkakunnan pienessä optikkoliikkeessä ja mukaanhan ne lähti. Lähtöhinta oli 135 euroa ja sain niistä 30 % alea ;) Kyllä muuten istui päähän ku nyrkki silimään!

      Poista
    3. Pakko vielä lisätä, että kävin Helsingissä kysymässä Nisseniltä, Silmäasemalta ja Instrusta, mutta mistään ei näitä löytynyt. Synsamille en ennen lomaa ehtinyt, mutta suureksi hämmästyksekseni löysinkin siis lasit täältä pohjoisesta. Me so happy!

      Poista
    4. Hienoa että lasit löytyivät ja vielä noin hyvään hintaan! Varsinkin kun olet näköjään saanut kierrellä kauppoja oikein urakalla ne löytääksesi. Eli nyt vaan toivotaan että aurinko paistaa että näitä ihanuuksia pääsee käyttämään :)

      Poista