sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Terveisiä laiskimukselta

Täällä meillä kärsitään pienimuotoisesti saamattomuudesta, tai siis minä kärsin. Olisi vaikka mitä tekemistä mutta jotenkin en tunnu saavan oikein mitään aikaiseksi. Sen verran olemme kuitenkin järjestelyissä edenneet että olemme käyneet katsomasssa juhlatilaa ruuasta vastaavan henkilön ja samaan syssyyn saimme myös menun sovittua. Korttiaskartelu on myös suht hyvällä mallilla, en vaan millään jaksa tehdä montaa korttia kerralla joten muutama askartelukerta on kyllä vielä tiedossa. Hoitamattomissa asioissa suurimpana on edelleen valokuvaajien katsastaminen ja tarjouspyyntöjen lähettäminen, josko se tapahtuisi vaikka ensi viikolla...




4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei! Olen ihastellut hääblogiasi, todella kauniita yksityiskohtia siellä täällä :) Ehtisitkö vinkata, mistä olet hankkinut nuo kutsuissanne olevat pikkutimantit (leimasinympyröiden keskellä)? Olen yrittänyt tuollaisia etsiä, mutta olen löytänyt vain isoja timanttitarroja.

    Mukavaa lopputalvea! Tiina (rajala.tiina(at)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiva kuulla että blogi miellyttää :) Noita timantteja löytyy Sinellistä ja siellä on paljon erikokoisia joista valita. Niissä ei ole liimapintaa joten liimaamisessa on oma hommansa... Itse käytin Sinellistä löytyvää liimateippiä. Suosittelen sitä muutenkin korttiaskaretulssa koska siitä ei jää mitään jälkiä eikä paperi mene ruttuun niin kuin se saattaa paperiliiman kanssa mennä :)

      Poista