maanantai 13. elokuuta 2012

Se oma työmaa

Me olemmekin nykyään sitten velallisia, nimittäin asuntovelallisia. Ostimme ensimmäisen yhteisen kotimme jokin aika sitten ja avaimet saimme viime viikon alussa. Viimeinen lomaviikko menikin sitten ihmetellessä että mitäs kaikkea asunnossa pitää tehdä.

Suurin muutoskohde on kylpyhuone joka on lähes alkuperäisessä kunnossa. Kalusteet on kai jossain vaiheessa vaihdettu mutta eivätpä ne oikein tuota kylppäriä pelasta. Keittiö on oikeastaan ihan ok mutta päätimme joka tapauksessa että sekin menee vaihtoon. Kodinkoneet kuitenkin säästämme sillä ne ovat kaikki hyvässä kunnossa joten siinä säästää pitkän pennin. Muokkaamme myös tuota makkarin ja olohuoneen välissä olevaa hassua seinää, ensinnäkin tuo ihanaakin ihanampi puupanelointi joutaa pois ja teemme seinästä myös pidemmän niin että makkariin on vain yksi kulkuaukko. Kaiken tämän lisäksi jokainen seinä täytyy maalata sekä lattia vaihtaa. Nii, ja katto fiksata. Eli tuollaista pientä fiksaamista...

Lattiakaakeleiden muoto jees, väri ei niinkään...
Sisustustarrat on in, vai miten se nyt meni?
Päättivät sitten ottaa palan lattiaa mukaansa.
Kaapit vaihtoon mutta koneet jää.
Mökkitunnelmaa parhaimmillaan
Täällä ei tarvitse tehdä mitään, eli parveke.

3 kommenttia:

 1. Ahahah :D En kestä! Teilläkin näyttää aikas ihanalta tuolla! Innolla odottelen mitä tuleman pitää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan tuolla, näin nätisti sanottuna, tehty aika mielenkiintoisia valintoja :D Vaikka pakko kyllä sanoa että ei tuolla meillä ole kyllä ihan yhtä paljon noita sisustuksen helmiä kuin mitä teiltä löytyy ;)

   Poista
  2. Meillä niitä tosiaan olikin ihan vaikka naapureille jaettavaksi :D Onneksi ne ovat tällä hetkellä muista vaan, kaunista pöntönkantta lukuunottamatta, johon minulla on muodostumassa kyseenailanen viha-rakkaus-suhde. No ei. Vitsi vitsi. Roskiin se päätyy jahka uusi löydetään (:

   Poista