lauantai 21. huhtikuuta 2012

Puuhapäivä

Tänään onkin ollut varsinainen puuhapäivä. Sain lopultakin aikaiseksi käydä isoksi kasvaneen lakanapyykkikasan kimppuun ja huomenna vuorossa olisi pyyhkeet. Meillä on talonyhtiössä todella hyvä pyykkitupa sekä kuivaushuone joita saa ilmaiseksi käyttää joten pyykinpesu sujuu kyllä aika vaivattomasti.

Pyykinpesun lisäksi olen tänään touhunnut myös keittiössä. Ruuaksi valmistui tänään perinteistä makaronilaatikkoa ja jälkiruuaksi kanelipullia. Mikään ei taida olla parempaa kuin lasillinen kylmää maitoa vastaleivotun pullan kanssa. Leivontaliinana minulla muuten toimii kirpputorilta löytynyt Ruotsin armeijan puuvillaliina :)








2 kommenttia:

  1. Voi kökkö. Multa on mennyt useampi postaus ohi, kun ne eivät ole tulleet bloggerissa mun listalle. Ärsyttävää. Muutaman muun blogin kanssa sama homma. Täytynee käydä itse aktiivisesti täällä kurkkimassa. Ihania pullia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että postaukset ei ole päivittyneet sinne asti. Hyvä puoli tietenkin on että sitten kun kerran tulee lukemaan niin onkin monta postausta luettavana :)

      Pullat oli kyllä hyviä vaikka olivatkin aavistuksen liian kuivia. On se kyllä aikamoinen taitolaji se jauhojen kanssa pelaaminen ;)

      Poista