sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Hääpukua metsästämässä

Koska monessa hääpukuliikkeessä on kesän alennusmyynnit jo alkaneet niin olenkin hieman liikkeitä kiertänyt hääpuku etsimässä. Mutta ikävä kyllä sitä omaa pukua ei vaan vielä ole löytynyt. Monessa liikkeessä en ole mitään viitsinyt edes sovittaa kun mikään malli ei tunnu olevan sitä mitä etsin. Suomalainen hääpukumuoti on todella tylsää kun kaikki tuntuvat haluavan sitä samaa eikä erilaisia vaihtoehtoja ole.

Lauantaina ajoimme kaasoni ja toisen ystävän kanssa Tampereelle jossa olin varannut sovitusajan Morsiusgalleria-liikkeestä. Odotukset olivat kyllä korkealla sillä myymälän on mainostettu olevan Suomen suurin. Myymälän valikoima ei ihan odotuksiin asti yltänyt mutta löysin kuitenkin pari pukua jotka silmää miellyttivät ja nyt minulla onkin yksi puku varauksessa. Puku vielä kyllä hieman mietityttää sillä hinta on aika korkea alennuksesta huolimatta... Mutta palvelun suhteen voin todella suositella kyseistä myymälää, myyjä joka meitä palveli oli aivan huippu! Suurkiitokset siis hänelle todella onnistuneesta sovituskeikasta :)

Mutta pukudilemma ei siis vielä ole ratkennut joten huomenna suuntaan jälleen Helsingin myymälöihin joissa en ole vielä käynyt. Katsotaan miten käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti