sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Arki koittaa

Heippa kaikille! Blogissa on eletty hiljaiseloa lähes kuukauden verran. Suurin syy on se että en ole osannut päättää jatkanko vielä blogin kirjoittamista vai en. Tai siis että onko minulla mitään kerrottavaa vai ei. Arki kun osaa joskus olla aika yksitoikkoista. Jopa näin rouvana ;)

Mutta pitkän pohdinnan tuloksena olen kuitenkin päättänyt jatkaa, kuten ehkä blogin uudesta nimestä voi huomata. Aiheena ei siis tule enää olemaan häät, vaan ihan tavallinen arki. Vaikka pakko kai se on myöntää että muutama hääaiheinen postaus varmasti on kyllä vielä luvassa.

Blogin uusi nimi viittaa siihen että rakkaan aviomieheni (hui, onpas hassu sana) mielestä olen aikamoinen tuuliviiri, eikä hän nyt taida ihan väärässä olla... Mieli ja maku muuttuu sitä mukaan kun saan uusia ideoita ja inspiksiä joten vaatekaappi ja kodin sisustus tuuppaa muuttumaan koko ajan, ellei ihan oikeasti niin ainakin suunnitelmissa.

Vaikka tuossa alussa totesin että arki on joskus aika yksitoikkoista niin onhan tässä kyllä kuukauden aikana ehtinyt tapahtua. Olen aloittanut uudessa työpaikassa, synttäreitä on vietetty (sekä omat että ystävien) ja yksissä valmistujaisissakin on käyty.Olen myös pääsyt kokeilemaan curlingia ensimmäistä kertaa elämässäni ja hiihtänyt ensimmäistä kertaa en tiedä edes miten moneen vuoteen. Ja pakko kyllä myöntää että olen myös nauttinut arjesta ja siitä että saa hetken hengähtää. Enköhän kuitenkin taas kohta keksi jotain uutta jota suunnitella :)

Ihanaa arkea kaikille!




2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä tuuliviiri! Kivaa, että jatkat! Kyllä tää kirjoittelu on koukuttavaa, ei sille voi mitään. Aika kiva taltioida ihan jo itseäkin varten mitä kaikkea sitä arjessa oikeastaan tapahtuukaan. Koko ajan jotain pientä ja hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että tämä kirjoittaminen ja kuvien ottaminen on yllättävän koukuttavaa! Ja maailma kun on täynnä mitä ihanimpia blogeja josta saa ideoita omaan kirjoitteluun :)

      Poista